Ansök om att delta i gratis inkubatorprogram för matentreprenörer

Food Malmö och Case Sofielund Entreprenörskap bjuder in till att delta i ett kostnadsfritt inkubatorprogram för matentreprenörskap med start i januari 2021. Inkubatorn består av ett 10 veckor långt program med fokus på ett lokalt och hållbart entreprenörskap rörande mat och dryck i Malmö.

Under 2020 har projekten Food Malmö och Case Sofielund Entreprenörskap gått samman och skräddarsytt ett inkubatorprogram för matentreprenörskap i Malmö.

Inkubatorn består av en heldagssession per vecka där du blir guidad i hållbara affärsmodeller, Agenda 2030, livsmedelssäkerhet, produktutveckling, marknadsföring, finansiering och mycket mer. Programmet avslutas med en pitchdag.

– Förutom föreläsningar kommer vi även arbeta i workshops, studiebesök till olika mataktörer och få exklusiv tid med Sveriges Lantbruksuniversitets Food Lab i Alnarp, berättar Carlos Rojas Carvajal, projektledare för Food Malmö via miljöförvaltningen.

Inkubatorprogrammet kommer att hållas på engelska, men du kan skicka in din ansökan på svenska om du föredrar det. Läs mer om kriterierna för att delta och ladda ner ansökningsformuläret här!