Sveriges första Food Council

När Food Malmö startade uttrycktes ett mål om att inom projektperioden kunna presentera ett Food Council – ett community, eller ett råd, med spetskompetens kring matfrågor. Nu presenterar vi prototypen till hur ett sådant Food Council kan se ut!

Den 19:e och 20:e oktober genomförde Food Malmö två workshops där vi ställde frågor om vad Malmö Food Council ska vara, hur vi kan arbeta samt vilka mål vi vill uppnå. Nu har vi sammanställt materialet och vill bjuda in dig till ett lunchwebinar för att presentera prototypen till Sveriges första Food Council – Malmö Food Council.

Anmäl dig här senast fredag 13 november kl 12.00

När: Måndag 16 november kl 12.15-13.00
Var: Eventet kommer sändas via Teams. Du som anmält dig kommer få en länk till eventet senast på morgonden den 16 november.
Tänk på: Stäng av video och din mikrofon när du ansluter till webbinariet. Använd hörlurar för att få bästa möjliga ljudupplevelse och se till att ha bra internetuppkoppling.