Webinar: Hur står det till med Malmös matförsörjning?

Den 18 maj bjuder vi in till ett webinarie om vikten av ett lokalt matsystem. Välkommen att delta från ett säkert avstånd via din dator.

Det finns gott om lokal, hållbar mat och dryck i Malmö men ändå har vissa matvarubutikshyllor gapat tomma – hur kommer det sig? Beroendet av importerad mat har gjort sig påmint och mitt i den här pandemin ställer vi oss frågan – Hur står det till med Malmös matförsörjning egentligen?

Odlare, måltidspedagog, lärare, kock, entreprenör eller bara matintresserad – du är varmt välkommen att ansluta till Food Malmös webinar den 18 maj där vi blandar samtal och intervjuer med studiebesök och kraftsamling för ett hållbart matsystem i Malmö – allt via en skärm.

Anmäl dig till webinaret här
senast den 14/5!

Eventet är helt gratis och kommer att spelas in. Välj själv om du vill visa namn och bild. Du kommer även ha möjlighet att ställa frågor under tiden. Mer information om praktikaliteter skickar vi ut efter din anmälan.