Studiebesök: Roots of Malmö 18/10

Food Malmö bjuder in till ännu ett event – den här gången hos din lokala och hållbara kombuchaproducent Roots of Malmö! Häng med på rundtur, ta del av föreläsning och lyssna på filosofin bakom Roots of Malmö.

Roots of Malmö

Roots Kombucha startades av Nick och Matthias som lärt känna varandra under studietiden i SLU Uppsala och sedermera flyttade in tillsammans i en lägenhet i Malmö. Med studier inom mikroorganismer och miljö-industri-ekonomi-hälsa var steget inte långt till att börja tillverka kombucha för eget bruk i lägenheten. Idén bakom Roots of Malmö började ta form och tillverkning i mindre skala till marknader tog vid. 2015 ökade produktionen fullständigt när de flyttade sin tillverkning till Mitt Möllan och säljer idag sin ekologiska kombucha till dagligvaruhandeln, restauranger/caféer och på marknader över hela Sverige.

Studiebesök den 18 oktober

Mellan klockan 13.30-15.30 den 18 oktober öppnar Roots of Malmö upp sina dörrar för att ta dig med på en resa genom den smakrika och hållbara produkten kombucha.

Kvällen är helt gratis men platserna är begränsade.
Anmäl dig här senast den 16 oktober!