Food Malmö: Skördemiddag i Folkets park 27/9

Nu kickar vi igång Food Malmö – ett större matprojekt med syfte att öka kunskapen om och tillgången på god, nyttig, lokalt producerad hållbar mat och dryck för alla Malmöbor. Ett fokusområde inom projektet är att skapa fysiska mötesplatser kring maten och människor i vår stad och göra det välkomnande för alla. Allra viktigast inom projektet är att vi gör detta tillsammans. Vi drömmer om en stark lokal mat-community där alla Malmöbor känner sig delaktiga i.

För att öppna upp ordentligt från första början vill vi bjuda in hela Malmö till en mysig skördemiddag i Folkets Park. Maten vi bjuder på odlas och lagas i Malmö av Los Perros Urban Farming. Mer lokalt och hållbart kan det knappast bli!

Middagen är till för alla. Gillar man god mat och har ett intresse för det, är det naturligtvis ett bonus, men inget krav. Food Malmö vill lyfta Malmös smakrika och bubbliga matkultur och få med alla på tåget.

Det bjuds på en “family style” vegansk middag och vatten. Vill du dricka något annat till maten är du välkommen att ta med dig det. Det enda du behöver ta med dig är ett eget glas och ett öppet sinne, allt annat finns på plats.

Kvällen program

Datum & tid: Den 27 september 2019, kl. 18:00-20:00
Plats: Vid Ridhuset och barnkalasområdet i Folkets Park (vid dåligt väder är vi inne i Ridhuset hela kvällen)

18:00 Hej och välkommen

18:20 Inspirationsdialog (För barn: Matnyttigt program utomhus)

18:40 Family style dining

19:40 Los Perros Urban Farming

19:55 Tack och hej

Säkra din plats direkt!

Vill du få koll på hur maten påverkar inte bara dig och din familj men även din stad? Vill du smaka på råvaror som blev skördade bara några timmar innan middagen? Då ska du anmäla dig direkt. Har du barn ska de naturligtvis hänga med – vi ser till att det blir kul för dem med.

Kvällen är helt gratis men platserna är begränsade. Anmäl dig senast den 25 september via formulären nedan.

Anmäl dig genom att fylla i formuläret här!